ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Μοναδικό χωριό – μοναδικές στιγμές

Το μαγικό περιβάλλον του χειροποίητου χωριού μας είναι ιδανικό για τη φιλοξενία των πιο ξεχωριστών στιγμών σας. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση αξέχαστων εκδηλώσεων και πάρτι για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια ή άλλο ευχάριστο γεγονός είτε στους ατμοσφαιρικούς εσωτερικούς χώρους του εστιατορίου και του bar είτε δίπλα στην πισίνα με φόντο την πανέμορφη φύση. Με παραδοσιακό ή πιο ρομαντικό χρώμα, όπως κι αν φαντάζεστε το γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας, τα πετρόχιστα παλιά ξωκλήσια της περιοχής, σε μοναδικές τοποθεσίες μες στα έλατα μπορούν να γίνουν το σκηνικό που έχετε ονειρευτεί, ενώ οι σπιτικές τοπικές γεύσεις της κουζίνας μας και τα ειδικά μενού που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες θα δώσουν… ξεχωριστή γεύση στις μοναδικές στιγμές σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ένας χώρος που λούζεται από άπλετο φυσικό φως, που γύρω του ακούγονται ήχοι τρεχούμενων νερών και έχει άμεση επαφή με την φύση είναι η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων – εκδηλώσεων του Montanema Handmade Village. Μεγάλα ανοίγματα με μπαλκονόπορτες βρίσκονται περιμετρικά ενός ενιαίου, χωρίς κολώνες χώρου 270μ2.

Η αίθουσα είναι διακοσμημένη με πίνακες ζωγραφικής ενώ χειροποίητα χαλιά καλύπτουν το ξύλινο δάπεδό της. Ένα εμβληματικό χωμάτινο έργο τέχνης διαστάσεων 10μ x 2,80μ κοσμεί τον ένα τοίχο της αίθουσας.

Παράλληλα η άρτιας αισθητικής αίθουσα έχει άψογη ακουστική και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν συνεδριακές απαιτήσεις όπως projector, οθόνη προβολής, σύστημα ήχου κα. Μια βιβλιοθήκη με τραπέζι μήκους 5μ προσφέρεται για prive συναντήσεις 10 – 12 ατόμων.

Ο χώρος είναι ιδανικός, επίσης, για yoga – pilates, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εταιρικές συναντήσεις και team building δραστηριότητες οργανωμένες από εμάς.

https://www.montanema.gr/el/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-covid-19/