Το Montanema Handmade Village δεν είναι ένα κλασσικού τύπου ξενοδοχείο. Είναι ένα «χωριό» από ανεξάρτητες πετρόχτιστες κατοικίες απλωμένες σε έκταση 35 στρεμμάτων. Τα σπίτια είναι μεγάλα και άνετα. Διαθέτουν κουζινάκι με όλο τον βασικό εξοπλισμό ώστε να μπορείτε να ετοιμάζετε μόνοι σας τα γεύματα σας. Όλα τα γεύματα της ημέρας μπορείτε να τα έχετε στο σπίτι σας (είναι πάρα πολύ άνετα με τραπέζι) ή σε ένα από τα τραπέζια των κοινόχρηστων χώρων εξωτερικά με μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους πελάτες.

Οι κοινόχρηστοι εξωτερικοί χώροι είναι πολύ μεγάλοι (Υπάρχουν επίσης μικροί κήποι με τραπέζια και παγκάκια διάσκορπα στο ξενοδοχείο) ώστε να διασφαλίζεται μεγάλη απόσταση κατά την διάρκεια των γευμάτων, του καφέ και της χαλάρωσης. Υπάρχουν ατελείωτες διαδρομές στο δάσος και μονοπάτια που μπορείτε να περπατήσετε χωρίς να συναντήσετε κανέναν!
Βασικό πλεονέκτημα της μονάδας μας είναι ότι δεν δεχόμαστε εξωτερικούς πελάτες για γεύμα ή καφέ.

Το προσωπικό του Montanema Handmade Village έχει εκπαιδευτεί και τηρεί όλους του κανονισμούς υγιεινής.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που οι φιλοξενούμενοί μας μας επιλέγουν είναι η απευθείας επαφή με την φύση, η απομόνωση κατ’ επιλογή, η ησυχία και ο σεβασμός της ιδιωτικότητας -σέβονται το χώρο και τους υπόλοιπους και εμείς κάνουμε ότι χρειαστεί για να είναι εδώ ένας παράδεισος!

https://www.montanema.gr/el/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-covid-19/